Відгуки клієнтів – найкраще підтвердження якості наших послуг

“Дякую, все вийшло!” – так звучить стандартний відгук про роботу компанії. А що вийшло? Як? Коли та яким чином? Про це історія замовчує.

Але тільки не в нашому випадку і скоро ви в цьому переконаєтесь! У цій статті зібрані найцікавіші кейси бізнесменів, підприємців та стартаперів, які вже заробляють вдвічі більше конкурентів.

У своїх відео, листах та повідомленнях представники різних бізнес-сфер розповідають про досвід роботи з Петром Савичем та командою Sales Marketing System. З них ви дізнаєтеся, як працюють найкрутіші маркетингові стратегії та переконаєтеся, що грамотний консалтинг для бізнесу зможе вивести будь-яку компанію на якісно новий рівень.

На цій сторінці ми розміщуємо відгуки:

  • клієнтів, які співпрацювали (і продовжують співпрацювати) із компанією Sales Marketing System;
  • учасників та відвідувачів конференцій та семінарів, організованих нами;
  • компаній, які співпрацювали особисто зі мною, Петром Савичем.

Ви тільки роздумуєте, чи варто працювати з нами?

Впевнені, рекомендації допоможуть вам ухвалити рішення. Дивіться відео та читайте рекомендації наших клієнтів та партнерів!

Рекомендації від наших клієнтів та партнерів

До Петра Савича наша компанія звернулася у жовтні 2013 року. У наших планах було найближчим часом розпочати продажі, тому ми хотіли скоригувати наші дії та підготувати маркетингові інструменти для відділу продажів. Ми отримали дуже професійну консультацію та свіжий погляд на ринок інтернет-ресурсів в окремому сегменті. Консультація була побудована у вигляді, з одного боку, дружньої бесіди, а з іншого – у вигляді маркетингового моніторингу всіх складових нашого продукту. Незважаючи на те, що ми запропонували дуже інноваційний продукт для українського ринку комунального харчування, ми мали деякі проблеми з частиною цільової аудиторії, а саме з керуючими закладами. Вони просто не були готові до будь-яких інновацій, бо звикли діяти за стандартною схемою. Крім того, мали дуже низький рівень інтернет-грамотності. За допомогою Петра ми розробили схему комунікацій саме із такими представниками ЦА, яку успішно використовуємо і зараз. У спілкуванні Петро дуже позитивна людина, яка вміє не лише дати професійну пораду, а й додати натхнення у справі, якою займаєшся.

ТЕТЯНА КОЗЛОВА

CEO ПРОЕКТУ WWW.LUNCHTIME.COM.UA

Компанія Confetti у 2013 році працювала з компанією Sales Marketing System у таких проектах:1. Форум для тренерів «Територія тренінгу»
2. Конференція з інноваційного маркетингу «Marketing Drive»
3. Виставка-форум з управління людським капіталом «Human Capital Forum». У згаданих проектах Sales Marketing System надавала набір послуг з інтернет-маркетингу, інформаційну та організаційну підтримку; формувала контентну частину на профільних В2В заходах – Marketing Drive та Human Capital Forum. Sales Marketing System проявила себе надійним, професійним, відповідальним підрядником та партнером, творчо підходила до вирішення стандартних та нестандартних питань у наших проектах. Рекомендую Sales Marketing System як хорошого партнера / підрядника для компаній, що займаються організацією В2В подій.

АНТОНІНА ЮРЧЕНКО

ДИРЕКТОР КОМПАНІЇ, CONFETTI

Хочу подякувати Петру Савичу за проведений семінар «Інтернет-Маркетинг Прямої дії, або Як організувати продажі через Інтернет»!

Інтернет-магазин нашої компанії ми відкрили 2 роки тому. Роздрібні магазини маємо вже 14 років; а досвіду у продажу через інтернет не було. Не було чіткого розуміння, як досягти ефективності роботи інтернет-магазину, він був лише додатком до наших роздрібних магазинів; а не окремим бізнесом, що дає гідний дохід. Після семінару Петра Савича з’явилося розуміння того, що ми робили не так, і що тепер треба робити. Залишилося втілити це у життя!:)

Як досвідчений бізнес-тренер та колишній керівник навчальних центрів великих компаній, я хочу особливо відзначити викладацький талант Петра. Він ясно мислить та вміє донести ці думки аудиторії, розповідає цікаво та підтверджує свої слова прикладами з досвіду. Матеріал семінару структурований, розкладений по поличках, зрозумілий та практичний. А головне – корисний!

ОКСАНА КОВАЛЬОВА

ЗАСТУПНИК ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ І РЕКЛАМОЮ, ТОВ «ЧУМАЦЬКИЙ ШЛЯХ»

Завжди цікаво працювати із майстрами своєї справи. Наше партнерство із Sales Marketing System дозволило АІУ успішно реалізувати проекти, націлені на різні аудиторії. Це і відкрита конференція «Event is…» у рамках виставки REX2012, і неформальні зустрічі Клубу Івенторів, і освітні програми Школи АІУ.

Хочу принести щиру подяку лідеру компанії Петру Савичу за нестандартний підхід у вирішенні поставлених завдань, за підтримку проектів Асоціації Івенторів України, за орієнтовані на результат та залучення в світ інтернет просування. Петро Савич показав себе як справжній фахівець у галузі інтернет-маркетингу.

АІУ рекомендує його як професійного маркетолога та партнера.

СВІТЛАНА ЛОБКО

ПРЕЗИДЕНТ АСОЦІАЦІЇ ІВЕНТОРІВ УКРАЇНИ

Семінар дуже сподобався. Весь матеріал був сучасним та корисним. Відразу було видно, що спікер Петро Савич всю інформацію отримав зі своєї практики і активно нею користується сам.
Дякую за отримані знання!

ПІОНТКІВСЬКА ОЛЕНА

МЕНЕДЖЕР ВІДДІЛУ МАРКЕТИНГУ , АТ “СТРАХОВА ГРУПА ТАС”

Компанія Sales Marketing Systems розробила для мене комплект матеріалів «Sales-kit»: презентації, шаблони документів та тексти на сайті. Після того, як я почав їх використовувати, імідж моєї компанії значно підвищився, а продажі моїх послуг суттєво зросли.

Рекомендую Петра Савича та його компанію як хороших спеціалістів для розробки маркетингових матеріалів Вашої компанії.

РОМАН ЯКОБЧУК

ДИРЕКТОР, ШОУ-ГРУПА «ШЕР-ХАН»

Ми з Петром спільно працювали над проектом “РокФорум” у рамках щорічного літнього фестивалю “SummerSound Griboffka International Music Fest” у 2012 році. Під час цього проекту Петро найкраще проявив себе як фахівець із маркетингу масових подій. Часто його вміння домовлятися, швидкі управлінські рішення та глибокі пізнання в галузі маркетингу (зокрема інтернет-маркетингу) заощадили нам багато коштів та зусиль. Дякую Петру за спільну роботу, і рекомендую його як чудового фахівця у сфері Event-маркетингу.

СЕРГІЙ КОРЗАЧЕНКО

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПРОДЮСЕР, ФЕСТИВАЛЬ SUMMERSOUND GRIBOFFKA INTERNATIONAL MUSIC FEST

Я брав участь у вебінарі Петра Савича “Як привести клієнтів з Інтернету”. Маючи великий досвід роботи в онлайн-маркетингу, Петро все одно зумів мене здивувати. Звичайно, я не використовую всіх методів і багато до чого просто не доходять руки. Тим не менш, Петро показав ще й ті, про які я й не підозрював.
Одній людині того реально не потягнути. У чому вихід? 1) Пробувати різні способи самостійно та вибирати найбільш ефективні
– це гарний шлях але дуже тернистий та тривалий хоч і реальний
– в цьому Петро може допомогти і навчити Вас всіх тонкощів онлайн маркетингу, щоб полегшити ці страждання 2) Скористатися послугами професіоналів для своїх цілей…
– цей варіант більш підходящий для мене – добре роблю свою роботу, а Петро свою
– відмінний варіант для клієнтів та професіоналів, які знають свої сильні та слабкі сторони та цінують власний час.
Класна фраза: «Робіть Маркетинг та Порвіть Свій Ринок». Це гасло компанії Sales Marketing System та Петра Савича!

ОРЕСТ ЗУБ

МАНДРІВНИК та ПІДПРИЄМЕЦЬ

Напишіть нам!

Якщо у вас залишилися питання, звертайтесь до компанії Sales Marketing System.
Ми допоможемо налаштувати роботу вашого бізнесу на автопілоті
та залучимо до вашої компанії нових задоволених клієнтів.

Поділитися записом:

Про засновника

Петро Савич

Петро Савич

Маркетолог, бізнес-консультант, засновник компанії Sales Marketing System.
Експерт у сфері стратегічного маркетингу та управління продажами.

Професійна діяльність:

✓ більше 10 років практики впровадження інновацій в маркетингу та продажах

✓ провів більше 2000 годин результативних індивідуальних консультацій

✓ взяв участь в понад 90 проектах в різних ролях

Детальніше про мене